Testing action is organized in a period when fruits completely developed and ready to be collected and eaten. Testing parameters include caliber of fruit, brightness of color, taste and quality of fruit. According to research saw a significantly high quality by King David, Kubansakya bagrennaya, Gondrash and Micu apples sorts.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Nazarova D.. | илмий ходим | Академик М.Мирзаев номидаги БУваВИТИ |
2 | Karaxodjayeva G.. | илмий ходим | Академик М.Мирзаев номидаги БУваВИТИ |
3 | Djalalova N.. | илмий ходим | Академик М.Мирзаев номидаги БУваВИТИ |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | Арипов А.У., Арипов А.А. Уруғли интенсив мева боғлари. – Т.: “Шарқ”, 2013. – 55 бет. |
2 | Седова Е.Н., Огольцовой Т.П. Программа и методика сортоизучения плодовых, ягодных и орехоплодных культур. Изд. ВНИИСПК. - 1999. - №9 - С. 173-176. |