Proper storage of fruits and vegetables is to create the necessary microclimatic conditions in storage for temperature, humidity and gas exchange. In this regard, of exceptional interest are studies on the use of the atmosphere with a high content of ozone and air ions, obtained using electron-ion technology (EIT) microflora.
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | Tadjibekova I.. | старший преподаватель | ТашГАУ |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Ибрагимов М., Бабаев А. Г. «Повышение сохранности фруктов и овощей методом озонирования» ТашДАУ – Т.: 2008 й. |
2 | 2. Бабаев А.Г. «Применение озона при хранении фруктов и овощей» «Сборник научных трудов» Казахский национальный аграрный университет. |
3 | 3. I-часть.-А.: 2008г. с.204-206. |
4 | 4. www.lol.org.ua. |
5 | 5. www.ozon.tk-pozitron.ru. |