162

Maqolada koriander, reyhan va arpabodiyon o„simliklaridan quritilgan ko'kat olishda o„simliklarni biologik va ozuqaviy qiymati tahlil qilingan

  • Ўқишлар сони 162
  • Нашр санаси 21-03-2024
  • Мақола тилиO'zbek
  • Саҳифалар сони961-968
Ўзбек

Maqolada koriander, reyhan va arpabodiyon o„simliklaridan quritilgan ko'kat olishda o„simliklarni biologik va ozuqaviy qiymati tahlil qilingan

Муаллифнинг исми Лавозими Ташкилот номи
1 Hakimova Z.X. magistranti Qarshi muhandislik iqtisodiyot instituti
Ҳавола номи
1 1. Oripov R., Sulaymonov I., Umurzoqov E. Qishloq xo„jalik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash texnologiyasi. T. “Mexnat”, 1991.
2 2. Ostanakulov T.E. Meva – sabzavot va poliz mahsulotlarini yetishtirish, saqlash va qayta ishlash texnologiyasi. Samarqand, 2006. – 121-125 b
3 3. Zuev V.I., Ataxodjaev A., Qodirxo„jaev O. Himoyalangan yerlarda ko„chat va sabzavotlarni yetishtirish. - Toshkent – 2007
4 4. Васильева М. В. Производство и способы переработки базилика // Научный журнал НИУ ИТМО. Серия: Процессы и аппараты пищевых производств. – 2015. – № 1. – С. 31 – 36.
5 5. Марченко В.И. Химический состав плодов и овощей. Научное обеспечение развития АПК в условиях реформирования // Сб. науч. трудов по материалам международной науч.- практ. конф. профессорско-преподавательского состава. – 2014. – С. 414 – 417.
6 6. Прокофьев А.А. Пищевая ценность свежей и замороженной зелени фенхеля. Научное обеспечение развития АПК в условиях реформирования // Сб. науч. трудов по материалам международной научно-практической конференции профессорско-преподавательского состава СПб ГАУ. – 2014. – С. 423 – 426
7 7. Степанова Н.Ю. Использование пряно-ароматических растений в промышленности // Вестник студенческого научного общества. – 2013. – Т. 2. – С. 257
Кутилмоқда