474

  • Количество прочтений474
  • Дата публикации31-05-2021
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы28-29
Ключевые слова
English

Variety factor is one of the main factors ensuring high and quality yield of potatoes. Therefore, the selection of varieties, taking into account the biological characteristics of the varieties and soil-climatic conditions, ensures high and quality yields under certain conditions.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Obloqulov F.. (PhD) Самарқанд ветеринария медицинаси институти
2 Ergashev I.. қ.х.ф.д., профессор Самарқанд ветеринария медицинаси институти
Название ссылки
1 1. Абдукаримов Д.Т., Остонакулов Т.Э. ва бошқалар. «Ўзбекистонда картошка селекциясига оид тавсиялар». Самарканд, 2005 йил. 34 бет.
2 2. Eshonkulov B. Ergashev I. Obloqulov F. “Potato production from True Potato Seed” Wissenschaftliche Zeitschrift „European Applied Sciences” ISSN 2195-2183, № 4 2016
3 3. Эргашев И.Т.D. Normurodov. Effective way of potato ropagation “Potato and Vegetables” ISSN 0022-9148, , № 3 2016.
4 4. http://potato veg.ru/
В ожидании