The article presents the results of a study comparing the quality of wheat flour produced by JSC “Oktash-don” and JSC “Jamboy-don” in Samarkand region with the quality of flour imported from the Republic of Kazakhstan.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Normaxmatov R.. | т.ф.д., профессор | Самарқанд иқтисодиёт ва сервис институти |
2 | Sayfiddinov V.. | магистрант | Самарқанд иқтисодиёт ва сервис институти |
3 | G'afurov A.. | ассистент | Самарқанд иқтисодиёт ва сервис институти |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2020 йил 9 сентябрда қабул қилган “Республикада озиқ-овқат саноатини жадал ривожлантириш ҳамда аҳолини сифатли озиқ-овқат маҳсулотлари билан тўлақонли таъминлашга доир қўшимча чора-тадбирлар тўғрисида”ги ПҚ-4821 қарори. |
2 | 2. ГОСТ 27839-2013. Мука пшеничная. Методы определения количества и качества клейковины. |
3 | 3. ГОСТ 27493-87. Мука и отруби. Методы определения кислотности в болтушке. |
4 | 4. ГОСТ 27494-2016. Мука и отруби. Методы определения зольности (с поправкой). |
5 | 5. ГОСТ 26574-2017. Мука пшеничная хлебопекарная. Технические условия. |