Название | 2022,№1(11) | ||
Журнал | Technical science and innovation | ||
Номер тома | 1 | ||
Дата выпуска | 30/06/2022 | ||
Страницы | 295 | ||
Номер выпуска в этом году | 11 | ||
Общее число | 1 | ||
Файл | Просмотреть документ онлайн |
Полное название статьи | Язык | Страницы | Количество просмотров | Количество прочтений |
---|---|---|---|---|
IMPROVEMENT OF WINE TECHNOLOGY BASIS FOR STUDYING THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY Technical science and innovation |
Ingliz | 4-7 | 270 | 270 |
QUANTIFYING THE BASIC COLORS OF COLORIMETRIC COLOR DESCRIPTION MODELS Technical science and innovation |
Ingliz | 7-13 | 253 | 253 |
DETERMINATION OF THE HEATING TIME CONSTANT FOR ROOT CROPS Technical science and innovation |
Ingliz | 21-26 | 243 | 243 |
Technical science and innovation |
Ingliz | 27-33 | 225 | 225 |
IMPROVEMENT OF BREWING WITH THE USE OF UNCONVENTIONAL RAW MATERIALS Technical science and innovation |
Ingliz | 34-38 | 329 | 329 |