| Название | 2022,№1(11) | ||
| Журнал | Technical science and innovation | ||
| Номер тома | 1 | ||
| Дата выпуска | 30/06/2022 | ||
| Страницы | 295 | ||
| Номер выпуска в этом году | 11 | ||
| Общее число | 1 | ||
| Файл | Просмотреть документ онлайн | ||
| Полное название статьи | Язык | Страницы | Количество просмотров | Количество прочтений |
|---|---|---|---|---|
|
IMPROVEMENT OF WINE TECHNOLOGY BASIS FOR STUDYING THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY Technical science and innovation |
Ingliz | 4-7 | 601 | 601 |
|
QUANTIFYING THE BASIC COLORS OF COLORIMETRIC COLOR DESCRIPTION MODELS Technical science and innovation |
Ingliz | 7-13 | 603 | 603 |
|
DETERMINATION OF THE HEATING TIME CONSTANT FOR ROOT CROPS Technical science and innovation |
Ingliz | 21-26 | 556 | 556 |
|
Technical science and innovation |
Ingliz | 27-33 | 541 | 541 |
|
IMPROVEMENT OF BREWING WITH THE USE OF UNCONVENTIONAL RAW MATERIALS Technical science and innovation |
Ingliz | 34-38 | 674 | 674 |