The article presents materials on the study of ripening periods of local and introduced varieties of Apple in the Tashkent region. Periods of fruit ripening determine the biological and economic value of the variety and depend on the biological characteristics of the varieties, and the conditions of the growing season.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Nazarova D.. | научные сотрудник | НИИСВиВ им.академика М.Мирзаева |
2 | Karaxodjayeva G.. | научные сотрудник | НИИСВиВ им.академика М.Мирзаева |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Метлицкий Л.В. Основы биохимии плодов и овощей – Изд.: Экономика, 1976, - 279 с. |
2 | 2. Потапов В.А., Пильщикова Ф.Н. Плодоводство. - М.: Колос, 2000. - 358 с. |
3 | 3. Программа и методика сортоизучение плодовых и орехоплодных культур. – Орёл; 1999. |