525

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system13-11-2020
  • Read count470
  • Date of publication12-08-2020
  • Main LanguageRus
  • Pages37-39
Tags
English

Annotation: In conclusion, it should be noted that at the present time, when, due to high anthropogenic loads, environmental pollution with ecotoxicants is widespread, it is not easy to get ecologically safe vegetables. However, it should not be forgotten that the health of a nation largely depends on the quality of food.
 

Author name position Name of organisation
1 Maxmudova S.. ТашГАУ
2 Boltayev B.S. ТашГАУ
Name of reference
1 1. Зуев В.И., Буриев Х.Ч., Мадрейимова Д.Е. «Экологически безопасныеовощи-основы здорового питания.»Ташкент, 2009.
2 2. Кимсанбаев Х.Х., Зуев В.И., Кадырходжаев А.К., Сулейманов Б. «Вредители и болезни овощных культур и меры борьбы с ними.» – Ташкент: ТашДАУ, 2007. – с. 9-23.
3 3. Кононков П.Ф. «Овощи – основа здорового питания.» // Картофель и овощи – Москва, 2007. - № 1. – с. 8-9.
4 4. Кимсанбаев Х.Х., Зуев В.И., Балтаев Б.С., Сулайманов Б.А., Мавлянова Р.Ф. «Защита паслёновых овощных культур и картофелья от вредителей и болезней.» – Ташкент, 2013. – с. 96.
5 5. Сулайманов Б.А., Хасанов Б.А., Зуев В.В., Балтаев Б.С. и др. «Вредители и болезнибахчевых и тыквенных овощных культур имеры борьбы с ними.» Ташкент, 2016. – с. 176.
Waiting