331

  • Read count 331
  • Date of publication 23-11-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages51-52
Tags
English

The article describes the introduction of cultivation methods to increase the productivity of agricultural vegetable crops. One of the least used methods in agriculture is the cultivation of this concentrated vegetable crop. Mixed cultivation of several different crops in one area brings additional income, but requires more manual labor.

Tags
Author name position Name of organisation
1 To'rayev J.. кич.и.х. СПЭКИТИ
2 Raxmatullayev J.. кич.и.х. СПЭКИТИ
Name of reference
1 1. Балашев Н.Н., Земан Г.О. Овощеводство. — Ташкент,1981. Ст. 38-45.
2 2. Варивода Е.А., Варивода О.П., Байбакова Н.Г. Cелекция на адаптивность и создание нового генофонда в современном овощеводстве (Квасниковские чтения). Международная научно-практическая конференция. — Москва. Издательство ООО «Полиграф-Бизнес». 2013.— С. 96.
3 3. Кононков П.Ф., Гинс В.К., Пивоваров В.Ф. и др. Овощи как продукт функционального питания. —М.: ООО «Столичная типография», 2008. - С. 28-30.
Waiting