310

  • Read count 310
  • Date of publication 10-04-2021
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages25-26
Tags
English

The article presents the results of a study comparing the quality of wheat flour produced by JSC “Oktash-don” and JSC “Jamboy-don” in Samarkand region with the quality of flour imported from the Republic of  Kazakhstan.

Tags
Name of reference
1 1. Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2020 йил 9 сентябрда қабул қилган “Республикада озиқ-овқат саноатини жадал ривожлантириш ҳамда аҳолини сифатли озиқ-овқат маҳсулотлари билан тўлақонли таъминлашга доир қўшимча чора-тадбирлар тўғрисида”ги ПҚ-4821 қарори.
2 2. ГОСТ 27839-2013. Мука пшеничная. Методы определения количества и качества клейковины.
3 3. ГОСТ 27493-87. Мука и отруби. Методы определения кислотности в болтушке.
4 4. ГОСТ 27494-2016. Мука и отруби. Методы определения зольности (с поправкой).
5 5. ГОСТ 26574-2017. Мука пшеничная хлебопекарная. Технические условия.
Waiting