87

Oltingugrt kukuni va sut tarkibidagi yog` pigmentlari orqali teridagi katta jarohat izlarini bartaraf etish. Har bir tarkibiy komponent meyorlarini saqlagan holda yaxlit aralashma hosil qilish. Aralashmaning foydali jihatllarini tahlil etish. Kimyo texnologiyasida o`ziga xos bo`lgan yangicha aralashmani tayyorlash va uni ommaga taqdim etish. Oltingugurtning foydali xususiyatlarini kashf etish.

 

  • Read count 87
  • Date of publication 29-03-2024
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages99-103
Ўзбек

Oltingugrt kukuni va sut tarkibidagi yog` pigmentlari orqali teridagi katta jarohat izlarini bartaraf etish. Har bir tarkibiy komponent meyorlarini saqlagan holda yaxlit aralashma hosil qilish. Aralashmaning foydali jihatllarini tahlil etish. Kimyo texnologiyasida o`ziga xos bo`lgan yangicha aralashmani tayyorlash va uni ommaga taqdim etish. Oltingugurtning foydali xususiyatlarini kashf etish.

 

Русский

Удаление крупных рубцов на коже с помощью порошка серы и масляных пигментов, содержащихся в молоке. Создание связной смеси при сохранении норм каждого компонента. Анализ преимуществ смеси. Приготовление и публичная презентация уникальной новой смеси в химической технологии. Открытие полезных свойств серы.

English

Removal of large scars on the skin with the help of sulfur powder and oil pigments contained in milk. Creating a cohesive mixture while maintaining the standards of each component. Analysis of the benefits of the mixture. Preparation and public presentation of a unique new mixture in chemical technology. Discovering the beneficial properties of sulfur.

Name of reference
1 1. Doktor Dag Styuart. (2019). Oltingugurt elementi haqidagi faktlar. Chemicool. Qayta tiklangan: chemicool.com
2 2.Donald W. Devis va Randall A. Detro. (2015). Oltingugurt tarixi. Jorjiya ko‘rfazidagi oltingugurt korporatsiyasi.
3 3.Boon, C.; Obligatsiya, C.; Xolman, A.; Jenkins, J. Oltingugurt haqida umumiy ma‘lumotlar; (2017).
4 4. Л.Г. Елизарова, Т.В. Стардубцева Товароведение с основной стан-дартизации. М.: Агропромиздот 1990 й
5 5. М.И. Дмитриченко Экспертиза качества и обраружения фалсификации продовольственных товаров. Москва, 2003
6 6. И.П. Чепурной Идентификация и фалсификация продовольственных товаров. Учебник. Москва, 2002
7 7. Е.В. Жиряева Товароведение. Учебник. СПб.: 2002
Waiting