480

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 28-11-2019
  • Read count 429
  • Date of publication 09-09-2019
  • Main LanguageRus
  • Pages64-65
Tags
English

Nowadays, the production of new types of products through the application of biotechnological, fermentative and microbiological processes in meat production technology, production facilities are being expeditious. It is noteworthy that finished products manufactured under the influence of these processes are in competition with their products in terms of their organoleptic marks and quality in the world market.
 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Fatxullayev A.. magistr ТошДАУ
2 Umidov S.. katta o'qituvchi ТошДАУ
3 Verushkina O.. assistent ТошДАУ
4 Ibragimova S.. assistent ТошДАУ
5 Pardayev S.. assistent ТошДАУ
6 Fatxullayev A.A. katta ilmiy xodim ТошДАУ
Name of reference
1 1. Лисицын А.Б., Липатов Н.Н., Кудряшов Л.С., Алексахина В.А. Производство мясной продукции на основе биотехнологии. Под общей редакцией Россельхозакадемии, Липатова Н.Н. - М.: ВНИИМП, 2005.- С 369.
2 2. Фатхуллаев А., Султанов Ш.Ж. Биохимия мяса. Учебник. – Ташкент, «Иқтисод-молия», 2015.- С 357.
3 3. Фатхуллаев А., Мавлоний М.Э. Эффективность использования молочнокислых бактерий в производстве сырокопченых продуктов// Журнал «Доклады», АН РУз. – Ташкент, 2009. - № 4. -С 80-82.
4 4. Турабджанов С.М., Фатхуллаев А., Хуснидинов А.М., Фатхуллаев А.А.Структурно-механические и сорбционные свойства нерастворимых пищевых волокон используемых в мясных продуктах. // НУУз, “Вестник”.— Ташкент, 2015. – С 67-75.
Waiting