320

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system10-12-2019
  • Read count280
  • Date of publication15-09-2019
  • Main LanguageRus
  • Pages103-104
Tags
English

The article discusses the scheme of the developed multi-chamber combined convective drying unit based on electromagnetic technology using a stepped mode of the electromagnetic field of ultra high frequency.
 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Saitov A.. соискатель, ассистент ТашИИТ
2 Kolesnikov I.. к.т.н. доцент, с.н.с., НИЛ “СЦБ и связь” ТашИИТ
Name of reference
1 1. Н.Ф. Ушакова, Опыт применения СВЧ энергии при производстве пищевых продуктов. / Н.Ф. Ушакова, Т.С. Копысова, А.Г. Кудряшова, В.В. Касаткин // Пищевая промышленность. – 2013. - №10 – с 30-32.
2 2. А.А. Саитов, И.К. Колесников, Ж.Ф. Курбанов, А.М. Юсупов. Многокамерная комбинированная СВЧ – конвективная сушильная установка для обработки увлажненных зерновых злаков. // Изобретения. Официальный бюллетень. Ташкент 2018 г., №11(211), - С. 11-12.
Waiting