317

Сенсорная оценка это приоритетный и экс-
тренный вид анализа качества. В данной статье излагают-
ся современные методы сенсорного анализа определение каче-
ства продовольственных продуктов. Втомчисле, освещенасущ-
ностьиособенностикаждогометода.

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 07-01-2020
  • Read count 296
  • Date of publication 10-12-2019
  • Main LanguageRus
  • Pages53-55
Tags
Русский

Сенсорная оценка это приоритетный и экс-
тренный вид анализа качества. В данной статье излагают-
ся современные методы сенсорного анализа определение каче-
ства продовольственных продуктов. Втомчисле, освещенасущ-
ностьиособенностикаждогометода.

Tags
English

Sensory evaluation is a priority and an emergency
kind of quality analysis. This article presents modern methods
of sensory analysis for the determination of the quality of food
products. Including, the essence and features of each method are
highlighted.

Tags
Author name position Name of organisation
1 ISLAMOV S.Y.
2 Jabborov Z..
Name of reference
1 1. Ho Chi Sensory evaluation in quality control Minh City University of Technology, HCMC, SUMMER PROGRAM IN SENSORY EVALUATION 2014 4th International Symposium, July 25-24? Vietnam
2 2. Stolz, H., Jahrl. I., Baumgart, L. endSchneider, F.(2010): SensoryExperiencesandExpectationsjfOrganicF ood. ResultsofFocusGroupDiscussions. Deliverable No.4.2 jf ECROPOLIS Project. ResearchInstituteofOrganic Agriculture (FiBL),Frick, Switzerland.
3 3. Васильева А. Г. Сенсорный анализ пищевых продуктов: лабораторный практикум. /Мин- во образования и науки РФ, Институт экономики, права и естественных специальностей.- Краснодар: ИнЭП, 2004. -92 с.
4 4.www.ecropolis.eu
Waiting