214

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 07-02-2020
  • Read count 201
  • Date of publication 03-02-2020
  • Main LanguageRus
  • Pages48-49
Tags
English

Тhere is given the information about synoptical research on the technology of artifactural drying of fruit-and-vegetable in the industrial conditions of Namangan region.

Tags
Author name position Name of organisation
1 Xudayberdiyev T.. доцент НамИТИ
2 Kamoldinov M.. студент НамИТИ
3 Muxammadjonova D.. студентка НамИТИ
Name of reference
1 1. Широков E.П., Полeгаeв В.И. Хранeниe и пeрeработка продукции растeниeводства с основами стандартизации. – М.: Колос, 2000.
2 2. Гинзбург А. С. Теплофизические характеристики картофеля, овощей и плодов. – Москва: Агропромиздат, 1987.
3 3. Кац С. Н. Теория сушки овощей и фруктов. – Москва: Колос, 1990.
4 4. Воскобойников В. А. и др. Сушёные овощи и фрукты. Пищевая промышленность. - Москва, 1990. – № 4.
Waiting