510

  • Internet ҳавола
  • DOI
  • UzSCI тизимида яратилган сана 14-09-2020
  • Ўқишлар сони 0
  • Нашр санаси 18-03-2020
  • Мақола тилиO'zbek
  • Саҳифалар сони23-24
Калит сўзлар
English

When creating high-quality wheat, it is important to study the amount of gluten. Therefore, among the 30 studied varieties and ranges, high varieties of gluten and fertility were selected.
 

Калит сўзлар
Муаллифнинг исми Лавозими Ташкилот номи
1 Jo'rayev D.T. қ. х.ф., катта илмий ходим ДДЭИТИ
2 Amanov O.A. қ.х.ф.д., катта илмий ходим ДДЭИТИ
Ҳавола номи
1 1. Аманов А.Селекция и семеноводство пшеницы в Узбекистане // Материалы 1-ой Центрально-Азиатской конференции по пшенице. -Алматы. 2003.-С.3.
2 2. Жўраев М., Р.Сиддиқов, А.Аманов, Т.Ўринбоев, И.Раббимқулов. Буғдой дони сифати ва уни яхшилаш йўллари // “Агро илм” журнали (“Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали илмий иловаси). 2012 йил. -4(24) сон. –Б. 17-18.
3 3. Халилов Н., Бобомирзаев П., Даминов С. Кузги буғдой етиштириш технологиясини шакллантириш шартлари. // “Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали. -1998. -№5. – Б.35-37.
Кутилмоқда