292

  • Internet ҳавола
  • DOI
  • UzSCI тизимида яратилган сана 12-10-2020
  • Ўқишлар сони 270
  • Нашр санаси 11-11-2019
  • Мақола тилиO'zbek
  • Саҳифалар сони69-70
Калит сўзлар
English

The article discusses ways to reduce energy consumption by influencing the energy efficiency and cost of fruit juices using electrotechnological methods in the production of fruits.
 

Калит сўзлар
Муаллифнинг исми Лавозими Ташкилот номи
1 Radjabov A.. т.ф.д., профессор ТИҚХММИ
2 Ibragimov M.. т.ф.н., доцент ТИҚХММИ
3 Eshpolatov N.. ассистент ТИҚХММИ
Ҳавола номи
1 1. Самсонова А.Н., Ушева В.Б. Фруктовые и овощные соки. Техника и технология. – М.: Агропромиздат. 1990. – 286 с.
2 2. Флауменбаум Б.Л., Бычков А.А., Груз И.С., Зилбер З.Я. Производство фруктовых соков. Кишинев. – 1958.-63 с.
3 3. Раджабов А. Теоретические основы электрообработки плодов и винограда перед сушкой. Сб. трудов ТИИИМСХ: Электромеханизация производства сухофруктов и кишмиша. – Ташкент. 1984. Вып. 134. С.20-30.
Кутилмоқда