In this article was observed the method of naturally and quality honey, which produced in condition in the Republic of Uzbekistan. The method for analysis of honey include: organoleptic and physic-chemist method. This analysis did in the accreditation scientific – experiment laboratory «Chirchiq-Sifat»in the “Uzstandartisation”
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | To'rayev O.C. | к.с.х.н | НИИЖиП |
2 | Qo'ldasheva F.X. | докторант | ТашГАУ |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Методическое пособия аккредитованного научно - испытательного лаборатории «Chirchiq- Sifat» |
2 | 2. Постановление Президента Республики Узбекистан от 16 октября 2017 года, за № 3327 «О мерах по дальнейшему развитию отрасли пчеловодства в Республики» Газета «Кишлок хаёти», 2017 г. 16 октября. |