Мол суякларидан чиқитсиз технология асосида бульон тайёрлаш технологиясини комбинациялаштирилган, яъни 2 босқичли усулда тайёрлашнинг анъанавий усулга нисбатан афзаллиги ва кимёвий таркиби келтирилган.
Мол суякларидан чиқитсиз технология асосида бульон тайёрлаш технологиясини комбинациялаштирилган, яъни 2 босқичли усулда тайёрлашнинг анъанавий усулга нисбатан афзаллиги ва кимёвий таркиби келтирилган.
В работе описаны преимущество комбинированного – 2х стадийного способа приготовления костного бульона и приведена химический состав.
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Технология продукции общественного питания. В 2 - х т. Т. 1 : Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке: учебное пособие / А. С. Ратушный. - М.: Мир, 2007. - 351 с. |
2 | 2. Ўзбекистон халқлари миллий таом ва пазандалик маҳсулотлари рецептуралари тўплами. – Тошкент, «Меҳнат», 1987. |
3 | 3. Худайшукуров Т., Мухамадиев Н., Мўминов Н., Шукуров И. Овқатланиш маҳсулотларини ишлаб чиқариш асослари. Дарслик. Тошкент, «Иқтисод-Молия», 2010. |
4 | 4. Химический состав пищевых продуктов: Справочник. -М.: Агропромиздат, 1987. Книга 1:Справочные таблицы по содержанию основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов; Книга 2: Справочник таблиц содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, макро- микроэлементов, органических кислот и углеводов. |