In the work the quality and basic physical-chemical, technological characteristics of wheat grain of “Istiklol” grade researched. The established quality indicators and physical-chemical characteristics of the new wheat grain of “Istiklol” grade allowed determining the possibilities and recommendations for its cultivation in the soil and climatic conditions.
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | Xujakulova N.. | Бухарский инженерно-технологический институт | |
2 | Majidov K.. | Бухарский инженерно-технологический институт | |
3 | Maxmudov R.. | Бухарский инженерно-технологический институт |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Кретович В.Л. Биохимия растений. – М.: Высшая школа, 1986. |
2 | 2. Казаков Е.Д., Кретович В.Л. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 1989. |
3 | 3. Неъматов Х. Уруғчилик равнақи. – Тошкент: Ғафур Ғулом номидаги нашриёт-матбаа ижодий уйи, 2007. |
4 | 4. Орехивич В.Н. Современные методы в биохимии. – М.: Медицина, 1977 |
5 | 5. Ермаков А.И. Методы биохимического исследования растений. – Ленинград. “Колос”. 1972 |
6 | 6. Кутыга О. Н., Вострикова О. В. Лабораторный практикум по биохимии. (Учебное пособие) – Волгоград, 2011. |