In the article, Methods for storing apples in refrigerated warehouses and natural decline of fruits during storage, given information on chemical composition changes
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | Djalilov N.. | илмий ходим | Академик М.Мирзаев номидаги боІдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий-тадіиіот институти |
2 | Zuftarov E.. | илмий ходим | Академик М.Мирзаев номидаги боІдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий-тадіиіот институти |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Бўриев Х.Ч., Жўраев Р.Ж, Алимов О.А. Мева-сабзавотларни сақлаш ва уларга дастлабки ишлов бериш. - Тошкент: «Меҳнат», 2002. |
2 | 2. Бўриев Х.Ч., Ризаев Р.М. Мева-узум маҳсулотлари биокимёси ва технологияси. - Тошкент: «Меҳнат», 1996. |
3 | 3. Шаумаров Х.Б., Исламов С.Я. Қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини сақлаш ва бирламчи қайта ишлаш технологияси / Амалий ва лаборатория машғулотлари ўтказиш бўйича ўқув қўлланма. - Тошкент, 2011. |
4 | 4. Коробкина З.В. Прогрессивные методы хранения плодов и овощей. -К.: Урожай, 1989. |