The physicochemical and structural-mechanical properties of wheat grain, zoned in the Republic of Uzbekistan, are considered. The effect of grain moisture on its strength characteristics under static and dynamic compression is established. The technological process of separation and fractionation of grain on a new series of machines of the type "ZWICR-1445" is analyzed.
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | Barakaev N.R. | Бухарский инженерно-технологический институт | |
2 | Rajabov A.N. | Ташкентский химико -технологический институт | |
3 | Rajabov B.N. | Ташкентский химико -технологический институт | |
4 | Mukimov Z.. | Ташкентский химико -технологический институт |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Пугач И. Сельскохозяйственная политика в производстве пшеницы и диверсификации производства сельскохозяйственных культур в Узбекистане/ И. Пугач, Ю. Юсупов, З. Бердиназаров.- DISCUSSION PAPER NO, 2016. – 157 с. |
2 | 2. Каталог допущенных к использованию сортов пшеницы в Узбекистане, МинСВХРУ, ИКАРДА-ЦАК/Сост. Д. Музафарова, Рам Ч.Шарма, А. Аманов, У. Абдусаматов. - Ташкент, 2015. – 68 с. |
3 | 3. Устименко Т.В. Практикум оценки качества зерна и зернопродуктов/Т.В.Устименко, В.М.Филин, И.В. Авдеева. - М.: ДеЛи принт, 2007. - 176 с. |