Improvement of the extraction process of oily materials requires the use of modern electro-physical methods. The use of impulse electric fields is of particular importance among these methods. It is very essential to examine the effect of impulse electric field in the extraction process, and to practical evaluate and analyze its connection with the technology conditions.
№ | Муаллифнинг исми | Лавозими | Ташкилот номи |
---|---|---|---|
1 | SAVRIYEV Y.S. | Бухарский инженерно-технологический институт | |
2 | MAJIDOV K.X. | Бухарский инженерно-технологический институт | |
3 | Kayimov F.S. | Бухарский инженерно-технологический институт |
№ | Ҳавола номи |
---|---|
1 | 1. Копейковский В.М. Технология производства растительных масел. –М.: Пищевая промышленность, 1982. –410 с. |
2 | 2. Щербаков В.Г. Технология получения растительных масел. –М.: Колос, 1992. –207 с. |
3 | 3. Атауллаев А.X., Султанбекова Д.М. и др. Технологические свойства семян хлопчатника. // Пищевая промышленность, 1989, №4, с.49-52. |
4 | 4. Белобородов В.В. Основные процессы производства растительных масел. –М.: Пищевая промышленность, 1966. –478 с. |
5 | 5. Рогов И.А. Электрофизические методы обработки пищевых продуктов. –М.: ВО«Агропромиздат», 1988. –272 с. |