600

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI04-10-2020
  • Количество прочтений542
  • Дата публикации01-12-2019
  • Язык статьиRus
  • Страницы42-43
Ключевые слова
English

The article presents materials on the study of ripening periods of local and introduced varieties of Apple in the Tashkent region. Periods of fruit ripening determine the biological and economic value of the variety and depend on the biological characteristics of the varieties, and the conditions of the growing season.
 

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Nazarova D.. научные сотрудник НИИСВиВ им.академика М.Мирзаева
2 Karaxodjayeva G.. научные сотрудник НИИСВиВ им.академика М.Мирзаева
Название ссылки
1 1. Метлицкий Л.В. Основы биохимии плодов и овощей – Изд.: Экономика, 1976, - 279 с.
2 2. Потапов В.А., Пильщикова Ф.Н. Плодоводство. - М.: Колос, 2000. - 358 с.
3 3. Программа и методика сортоизучение плодовых и орехоплодных культур. – Орёл; 1999.
В ожидании