This article describes the quality of lentils, biochemical changes in grain under the influence of cultivated fertilizers and nitragin strains, the various effects of different types of cultivated fertilizers and nitragin strains, given in the development of varieties of lentils.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Hamidova F.. | мустақил тадқиқотчиси | ТошДАУ |
2 | Ermatova D.. | қ.х.ф.д., профессор | ЎзДЖТУ |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Х.Н.Атабаева ва бошқалар. Ўсимликшунослик. – Тошкент: Меҳнат, 2000. |
2 | 2. М.Маннопова, И.Эгамов. Ясмиқ // “Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали. – Тошкент, 2003. – №4. |
3 | 3. //http.urozhana-gryadkanarod.ru,2011- «Чечевица: технология выращивания, вредители и сорта». |