446

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 05-10-2020
  • Количество прочтений 435
  • Дата публикации 02-01-2020
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы34-35
Ключевые слова
English

This article describes the quality of lentils, biochemical changes in grain under the influence of cultivated fertilizers and nitragin strains, the various effects of different types of cultivated fertilizers and nitragin strains, given in the development of varieties of lentils.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Hamidova F.. мустақил тадқиқотчиси ТошДАУ
2 Ermatova D.. қ.х.ф.д., профессор ЎзДЖТУ
Название ссылки
1 1. Х.Н.Атабаева ва бошқалар. Ўсимликшунослик. – Тошкент: Меҳнат, 2000.
2 2. М.Маннопова, И.Эгамов. Ясмиқ // “Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали. – Тошкент, 2003. – №4.
3 3. //http.urozhana-gryadkanarod.ru,2011- «Чечевица: технология выращивания, вредители и сорта».
В ожидании