258

  • Название журналаAgro ilm
  • Номер выпуска№5. 2020
  • Количество просмотров 258
  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 09-10-2020
  • Количество прочтений 236
  • Дата публикации 04-09-2020
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы87-89
Ключевые слова
English

According to the results of the experiments presented in the article, in grain (15.2 c / ha) 1991.1 kg / ha, in hay (32.2 c / ha) 1032.3 kg / ha, total - 3023.4 kg / ha feed units and 443 were shown that 8 kg / ha and 89.8 contain 533.6 kg / ha of protein.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Azizov K.. қ.х.ф.ф.д. Маккажўхори селекцияси ва уруғчилиги ИТС
2 Urunbayeva G.. доцент, қ.х.ф.н. ТошДАУ Андижон филиали
3 Ashurov Q.. ассистент ТошДАУ Андижон филиали
Название ссылки
1 1. Абдуллаев М., Назаров М. Кузги буғдой илдиз тизимининг ривожланишига кўчатлар сони ва ўғитлар меъёрининг таъсири. “Ўзбекистон Республикаси қ./х.да сув ва ресурс тежовчи агротехнологиялар, Тошкент, 2008, 273-275 б.
2 2. Азимов Х.У. Агротехника кукурузы на орошаемых землях. Ташкент, 1976, с. 118-125.
3 3. Березовский В.П., Сорокин Н. “Ўн икки далани ташкил этганда алмашлаб экишда ем-хашак экинларининг тупроқ унумдорлигига ва пахта ҳосилига таъсири”.Тошкент, 1979 й. 10-30 бет.
В ожидании