252

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI09-10-2020
  • Количество прочтений221
  • Дата публикации10-11-2019
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы15-16
Ключевые слова
English

This article provides information on the chemical composition, importance, distribution, storage and processing of apricots. The article provides detailed information on apricot cultivation and drying methods as well as the characteristics of apricots.
 

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Sharipov S.. т.ф.н. доцент ТошДАУ
2 Rasulov A.. ассистент ТошДАУ
Название ссылки
1 1. Бўриев Х., Жўраев Р., Алимов О. Мева-сабзавотларни сақлаш ва уларга дастлабки ишлов бериш. Тошкент. “Меҳнат”, 2002 й.
2 2. Ўзбекистон Республикаси Президенти И.А. Каримовнинг “Ўзбекистонда озиқ-овқат дастурини амалга оширишнинг муҳим захиралари” мавзусидаги халқаро конференциянинг очилиш маросимидаги нутқи, Тошкент, 2014 йил, 6 июнь.
3 3. Турсунхўжаев Т.Л. Қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини сақлаш ва қайта ишлаш технологияси. Т., 2006, 112 б.
4 4. Орипов Р., Сулаймонов И., Умурзоқов Э. Қишлоқ хўжалик маҳсулотларини сақлаш ва қайта ишлаш технологияси. Т. “Меҳнат”, 1991 й.
В ожидании