191

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 09-10-2020
  • Количество прочтений 173
  • Дата публикации 11-11-2019
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы17-18
Ключевые слова
English

The article outlines materials on the distribution, production of carrot species and their nutritional medicinal properties.  Produced data on the volume of carrot production in the world.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Erejepova G.. ассистент Мевачилик, сабзавотчилик ва полизчилик кафедраси
Название ссылки
1 1. Бўриев Х.Ч., Сагдуллаев М.Т. Сабзавот , полиз экинлари физиологияси ва биокимёси. Тошкент, 2015 й.
2 2. WHO/ FAO, 2011. Food and Health Innovation Servise. Root vedetables A review of their potential health benefits of some types common to Scotlahd December 2011. 28p.
3 4. Center of Nutrition, Diet and Health, 2012
4 5. Зуев В.И, Р.Ф.Мавлянова, С.И.Дусмуратова и др. Семейства зонточные. В кн. Овощи – это пища и лекарство. Ташкент, 2015. Изд-во “Навруз”.
В ожидании