The article describes the introduction of cultivation methods to increase the productivity of agricultural vegetable crops. One of the least used methods in agriculture is the cultivation of this concentrated vegetable crop. Mixed cultivation of several different crops in one area brings additional income, but requires more manual labor.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | To'rayev J.. | кичик илмий ходим | СПЭКИТИ |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Балашев Н.Н., Земан Г.О. Овощеводство. — Ташкент,1981. Ст. 38-45. |
2 | 2. Варивода Е.А., Варивода О.П., Байбакова Н.Г. Cелекция на адаптивность и создание нового генофонда в современном овощеводстве (Квасниковские чтения). Международная научно-практическая конференция. — Москва. Издательство ООО «Полиграф-Бизнес». 2013.— С. 96. |
3 | 3. Кононков П.Ф., Гинс В.К., Пивоваров В.Ф. и др. Овощи как продукт функционального питания. —М.: ООО «Столичная типография», 2008. - С. 28-30. |