This article provides information on the study and enrichment of cumin varieties, their development and productivity. The research was conducted in 2021 in the experimental fields of the Research Institute of Vegetables, Melons and Potatoes.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Xurramov B.. | таянч докторант | СПЭ ва КИТИ |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Б.Ж.Азимов. Б.Б.Азимов. Сабзавотчилик, полизчилик ва картошкачилик тажрибалар ўтказиш методикаси. Тошкент, 2013, 106-110 Б. |
2 | 2. Х.Ч.Бўриев. В.И.Зуев. Л.А.Гафурова. Картофелеводство Узбекистан. Тошкент-2004. С.10-11 |
3 | 3. В.И. Зуев, О. Қодирхўжаев, Х. Ч. Бўриев, Б. Азимов. Картошкачилик Т. 2005 йил, – 296 Б. |
4 | 4. Т.Э. Остонақулов. Ўзбекистонда картошка селекциясининг асосий йўналишлари ва эришилган ютуқлар. // “Картошка селекцияси, уруғчилик ва етиштириш, сақлаш технологиясини ривожлантириш муаммолари”. Илмий-амалий конференцияси материаллари тўплами. 2007. Самарқанд. 8-12 Б. |