В этом статье речь идёт о пути повышения качество мясо и производственных продукций из каракульский ягнят в каракулеводстве.
В этом статье речь идёт о пути повышения качество мясо и производственных продукций из каракульский ягнят в каракулеводстве.
This article deals with the three-day-old age of assessing the Karakul lambs and the ways of hanging the quality of industrial products in Astrakhan husbandry.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Tursunov X.S. | ilmiy xodim | Qorako‘lchilik va cho‘l ekologiyasi ilmiy tadqiqot instituti |
2 | Hakimov O.D. | ilmiy xodim | Qorako‘lchilik va cho‘l ekologiyasi ilmiy tadqiqot instituti |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1 . Sh. M. Mirziyoyev. « Qorako‘lchilik sohasini jadal rivojlantirish chora tadbirlari» qarori. 2018-yil, 14 mart. PQ- 3603-son. |
2 | 2. Valiyev V., .Shirinboyev S.X. “ Qorako‘lchilik” .Toshkent. 1989-yil. |
3 | 3. Yusupov S.Y. “Qorakul qo‘ylardan go‘sht etishtirish yo‘llari”.Toshkent-2002 yil. 4. Karinbaev A.K “Intensivnay texnologiya proizvodstva baranini v karakulevodstve”. Moskva. 2008-yil. |