135

В этом статье речь идёт о пути повышения качество мясо и производственных продукций из каракульский ягнят в каракулеводстве.
 

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 22-02-2023
  • Количество прочтений 135
  • Дата публикации 07-12-2022
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы22-23
Ўзбек

В этом статье речь идёт о пути повышения качество мясо и производственных продукций из каракульский ягнят в каракулеводстве.
 

Ўзбек

This article deals with the three-day-old age of assessing the Karakul lambs and the ways of hanging the quality of industrial products in Astrakhan husbandry.

Имя автора Должность Наименование организации
1 Tursunov X.S. ilmiy xodim Qorako‘lchilik va cho‘l ekologiyasi ilmiy tadqiqot instituti
2 Hakimov O.D. ilmiy xodim Qorako‘lchilik va cho‘l ekologiyasi ilmiy tadqiqot instituti
Название ссылки
1 1 . Sh. M. Mirziyoyev. « Qorako‘lchilik sohasini jadal rivojlantirish chora tadbirlari» qarori. 2018-yil, 14 mart. PQ- 3603-son.
2 2. Valiyev V., .Shirinboyev S.X. “ Qorako‘lchilik” .Toshkent. 1989-yil.
3 3. Yusupov S.Y. “Qorakul qo‘ylardan go‘sht etishtirish yo‘llari”.Toshkent-2002 yil. 4. Karinbaev A.K “Intensivnay texnologiya proizvodstva baranini v karakulevodstve”. Moskva. 2008-yil.
В ожидании