Мақолада суюқликдаги туз таркибини баҳолаш учун мўлжалланган қурилманинг схемаси ва ишлаш принципи келтирилган. Қурилма суюқ озиқ-овқат маҳсулотлардаги туз миқдорини тез аниқлашга ёрдам беради.
Мақолада суюқликдаги туз таркибини баҳолаш учун мўлжалланган қурилманинг схемаси ва ишлаш принципи келтирилган. Қурилма суюқ озиқ-овқат маҳсулотлардаги туз миқдорини тез аниқлашга ёрдам беради.
В статье приведена схема и принцип работы устройства, предназначенного для оценки содержания солей в жидкости. Устройство поможет произвести быструю приблизительную оценку содержания солей в жидких продуктах питания.
The article is a diagram and principle of operation of an apparatus for estimating the salt content in the liquid. The device can help you make a quick rough estimate of the salt content in liquid foods.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Mallayev A.R. | t.f.n., dotsent | QarMII |
2 | Xolov O.T. | assistent | QarMII |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Yusupbekov N.R., Muhamedov B.I., G‘ulomov SH.M. Texnologik jarayonlarni nazorat qilish va avtomatlashtirish: Darslik, -T.: “О‘qituvchi”, 2011. 576 b. |
2 | 2. www.meandr.org - Меандр- практическая электроника. |