365

  • Название журналаAgro ilm
  • Номер выпуска№2. 2019
  • Количество просмотров 365
  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 20-12-2019
  • Количество прочтений 352
  • Дата публикации 15-04-2019
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы44-45
Ключевые слова
English

The article provides information on the nutritional and chemical composition change of meat sample with the count of genotype and fatness of animals.
 

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Kaxarov A.. СВТМИ
2 Qurbonova S.. СВТМИ
Название ссылки
1 1. Хушвақтов А.А. Ҳар хил генотипли қора-ола зотли буқачаларнинг гўшт маҳсулдорлиги ва биологик хусусиятлари. Қ.х.ф.н. илмий даражасини олиш учун тақдим этилган диссертация Автореферати. –Тошкент, 2007. –21 б.
2 2. Мамбетов М.М. Зависимость мясной продуктивности бычков от уровня кормления при откорме// “Зоотехния”. 2006. №2. с. 25-29.
3 3. Кахаров ва бошқалар. Генетик келиб чиқиши ҳар хил бўлган қора-ола зотига мансуб буқачаларнинг гўшт маҳсулдорлиги.// «Зооветеринария» журнали. –2008. –№1. 39 б.
В ожидании