540

Ушбу мақолада помидор занг канасининг лабо-
ратория шароитида турли хил температура ва намликда
бир авлод учун неча кун кетиши ўрганилган бўлиб, занг кана
учун қулай шароит 25-300С ва намлик 30-40 % бўлганда бир
авлоднинг ривожланиши учун 7кун кетиш аниқланган.

  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 06-01-2020
  • Количество прочтений 525
  • Дата публикации 05-04-2019
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы50
Ключевые слова
Ўзбек

Ушбу мақолада помидор занг канасининг лабо-
ратория шароитида турли хил температура ва намликда
бир авлод учун неча кун кетиши ўрганилган бўлиб, занг кана
учун қулай шароит 25-300С ва намлик 30-40 % бўлганда бир
авлоднинг ривожланиши учун 7кун кетиш аниқланган.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Muminova R.. ТошДАУ
Название ссылки
1 1. Маматов К.Ш. Ржавчинный клещ на посевах овощныйх куьтур и меры борбы с ним .// Инф. Сообщ. МСХ Узбекистана.-Ташкент: Узинформагропром, 1992 а. –С.3.
2 2. Маматов К.Ш.Биологическая особенности развития ржавчинного клеща томатов (Aculops licopersici Massee) и меры борьбы с ними в условиях Узбекистана: Автореф.дисс...,канд.с/х. наук.-Ташкент:1993.-с.22.
В ожидании