Production of food products in our country is being produced with the use of protein-rich nutritional supplements imported into our country. Establishment and use of food additives from import-substituting protein-based plants in the production of foodstuffs has practical and social importance. These products are full of amino acids and vitamins, but have a unique taste, a microelement and are very useful for human organisms.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Fatxullayev A.. | magistr | ToshDAU |
2 | Umidov S.. | katta o'qituvchi | ToshDAU |
3 | Pardayev J.. | assistent | ToshXTI |
4 | Verushkina O.. | assistent | ToshXTI |
5 | Ibragimova S.. | assistent | ToshXTI |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Антипова Л.В., Глотова И.А. Использование вторичного коллагенсодержащего сырья мясной промышленности. Спб: Гиорд, 2006. - С 384. |
2 | 2. Лисицын А.Б., Липатов Н.Н., Кудряшов Л.С., Алексахина В.А. Производство мясной продукции на основе биотехнологии. Под общей редакцией Россельхозакадемии, Липатова Н.Н. - М.: ВНИИМП, 2005.- С. 369. |
3 | 3. Голубев В.Н., Чичева-Филатова Л.В., Шленская Т.В. Пищевые и биологические активные добавки. – М.: Академия, 2003. – С. 208. |
4 | 4. Рогов И.А. Технология мяса и мясопродуктов. Учебник для вузов. - М.: Колос, 2009.-С. 356. |
5 | 5. Фатхуллаев А., Султанов Ш.Ж. Биохимия мяса. Учебник. – Ташкент, «Иқтисод-молия», 2015.- С. 357. |
6 | 6. Турабджанов С.М., Фатхуллаев А., Хуснидинов А.М., Фатхуллаев А.А. |
7 | 7. Структурно-механические и сорбционные свойства нерастворимых пищевых волокон используемых в мясных продуктах. // НУУз, “Вестник”, Ташкент, 2015. – С. 67-75. |