This article presents the results of a study of 13 varieties of local and introduced sweet cherries, including the processes of bud swelling, flowering and ripening periods, flowering level and yield strength, total sugar content and the peculiar properties of varieties.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Mahmudov A.. | қ.х.ф.н., илмий ходим | Академик Маҳмуд Мирзаев номидаги боғдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий-тадқиқот институти Фарғона илмий-тажриба станцияси |
2 | Mashrapov A.. | илмий ходим | Академик Маҳмуд Мирзаев номидаги боғдорчилик, узумчилик ва виночилик илмий-тадқиқот институти Фарғона илмий-тажриба станцияси |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2018 йил 29 март 5388-сонли “Ўзбекистон Республикасида мева-сабзавотчиликни жадал ривожлантиришнинг қўшимча чора-тадбирлари” тўғрисидаги қарори. Тошкент, 2018 й. |
2 | 2. Программа и методика сортоизучения плодовых, ягодных и орехоплодных культур/ ВНИИС им. И.В.Мичурина; под общ. ред. Г.А.Лобанова.–Мичуринск, 1973.– 495 с. |