174

  • Название журналаAgro ilm
  • Номер выпуска№1. 2020
  • Количество просмотров 174
  • Ссылка в интернете
  • DOI
  • Дата создание в систему UzSCI 06-02-2020
  • Количество прочтений 165
  • Дата публикации 03-02-2020
  • Язык статьиO'zbek
  • Страницы37-38
Ключевые слова
English

To preserve fruit vegetables in good quality, it is necessary to know their biological, physiological basis and physical properties.

Ключевые слова
Имя автора Должность Наименование организации
1 Turdiyeva F.. докторант ТошДАУ Андижон филиали
2 Hatamova X.. ассистент ТошДАУ Андижон филиали
3 Kimsanov A.. ассистент ТошДАУ Андижон филиали
Название ссылки
1 1. Шаумаров Хикмат Бахрамович, Исломов Сохиб Яхшибекович. “Қишлоқ хўжалик маҳсулотларини сақлаш ва бирламчи қайта ишлаш технологияси”. Ўқув қўлланмаси. Тошкент, 2011 йил.
2 2. Марх А.Т. “Биохимия консервирования плодов и овощей”. М.: Пищевая промышленность, 1973. - 424 с.
3 3. Х.Ч.Бўриев “Мева-узум маҳсулотлари биокимёси ва технологияси”. Т.: 1996 й.
В ожидании