To preserve fruit vegetables in good quality, it is necessary to know their biological, physiological basis and physical properties.
№ | Имя автора | Должность | Наименование организации |
---|---|---|---|
1 | Turdiyeva F.. | докторант | ТошДАУ Андижон филиали |
2 | Hatamova X.. | ассистент | ТошДАУ Андижон филиали |
3 | Kimsanov A.. | ассистент | ТошДАУ Андижон филиали |
№ | Название ссылки |
---|---|
1 | 1. Шаумаров Хикмат Бахрамович, Исломов Сохиб Яхшибекович. “Қишлоқ хўжалик маҳсулотларини сақлаш ва бирламчи қайта ишлаш технологияси”. Ўқув қўлланмаси. Тошкент, 2011 йил. |
2 | 2. Марх А.Т. “Биохимия консервирования плодов и овощей”. М.: Пищевая промышленность, 1973. - 424 с. |
3 | 3. Х.Ч.Бўриев “Мева-узум маҳсулотлари биокимёси ва технологияси”. Т.: 1996 й. |