| Название | 2020-5 | ||
| Журнал | FarDU Ilmiy Xabarlari | ||
| Номер тома | |||
| Дата выпуска | 14/10/2020 | ||
| Страницы | |||
| Номер выпуска в этом году | |||
| Общее число | |||
| Файл | |||
| Полное название статьи | Язык | Страницы | Количество просмотров | Количество прочтений |
|---|---|---|---|---|
|
ПАРАБОЛО – ГИПЕРБОЛИК ТЕНГЛАМА УЧУН ТРИКОМИ МАСАЛАСИ FarDU Ilmiy Xabarlari |
O'zbek | 6-9 | 778 | 0 |
|
LEARNING THE ANTIOXIDANTS FEATURES OF PERSIMMON FRUIT EXTRACTS FarDU Ilmiy Xabarlari |
Ingliz | 10-14 | 883 | 0 |
|
МАТОЛАРНИ КИМЁВИЙ ТАРКИБИГА КЎРА СЕРТИФИКАТЛАШ ВА ТАСНИФЛАШГА ДОИР FarDU Ilmiy Xabarlari |
O'zbek | 15-18 | 854 | 0 |
|
STUDY OF THE REACTION OF м-FERROCENYL BENZOIC ACID WITH METHYLOLDITHIOUREA FarDU Ilmiy Xabarlari |
Ingliz | 19-23 | 896 | 0 |
|
СИНТЕТИК КИР ЮВИШ ВОСИТАЛАРИНИНГ КИМЁВИЙ ТАРКИБИ ВА АТРОФ- МУҲИТГА ТАЪСИРИ FarDU Ilmiy Xabarlari |
O'zbek | 24-28 | 843 | 0 |