425

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system14-09-2020
  • Read count0
  • Date of publication18-03-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages23-24
Tags
English

When creating high-quality wheat, it is important to study the amount of gluten. Therefore, among the 30 studied varieties and ranges, high varieties of gluten and fertility were selected.
 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Jo'rayev D.T. қ. х.ф., катта илмий ходим ДДЭИТИ
2 Amanov O.A. қ.х.ф.д., катта илмий ходим ДДЭИТИ
Name of reference
1 1. Аманов А.Селекция и семеноводство пшеницы в Узбекистане // Материалы 1-ой Центрально-Азиатской конференции по пшенице. -Алматы. 2003.-С.3.
2 2. Жўраев М., Р.Сиддиқов, А.Аманов, Т.Ўринбоев, И.Раббимқулов. Буғдой дони сифати ва уни яхшилаш йўллари // “Агро илм” журнали (“Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали илмий иловаси). 2012 йил. -4(24) сон. –Б. 17-18.
3 3. Халилов Н., Бобомирзаев П., Даминов С. Кузги буғдой етиштириш технологиясини шакллантириш шартлари. // “Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали. -1998. -№5. – Б.35-37.
Waiting