252

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system05-10-2020
  • Read count228
  • Date of publication02-02-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages36-37
Tags
English

In the article,it was investigated that the yield and chemical composition of the grape white xusayn grape variety. As a result of studies, the yield of grape seedlings at the rate of 160-200 buds was high when processed with grape bushings, and the high sugar content of 80-120 (control) buds depends on the methods of formation.

Tags
Author name position Name of organisation
1 Egamberdiyev P.. таянч докторант ТошДАУ
Name of reference
1 1. Темуров Ш. Узумчилик. – Тошкент: “Ўзбекистон миллий энциклопедияси” Давлат илмий нашриёти, Тошкент, 2002. – Б. 53–56.
2 2. Рябова Н.И, Винтовский В.Л. Изучения сортов винограда (Методические указания). – Л., 1988. – С. 28–30.
3 3. Гаврилов Г.П. Урожай и качество винограда столовых сортов в зависимости от способа ведения и типа формировки. Материал научно-практической конференции «Садоводство и виноградство ХХI века». –Краснодар, 1999,с-18–21.
Waiting