396

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 05-10-2020
  • Read count 370
  • Date of publication 02-03-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages38-39
Tags
English

In addition to the main areas of potato selection in Uzbekistan, the quality and processing capability of the past few years should serve as one of the new requirements.
 

Tags
Русский

В дополнение к основным областям селекции картофеля в Узбекистане качество и технологические возможности последних нескольких лет должны служить одним из новых требований.

Tags
Name of reference
1 1. Эргашев И.Т., Нормуродов Д.С., Эшонқулов Б.М. Картошка вируссиз асосида уруғчилик илмий асослари. Тошкент, 2017.
2 2. Boehm, G. Oligosaccharides / Boehm G., Stahl B. // Mattila Sandholm T. ed. Functional dairy products. - Cambridge: Woodhead. - 2003. - P. 203243. (3)
3 3. Джаийлс, Н. Рост производства снэков и новый образ питания видоизменяют процесс упаковки// Тара и упаковка - №1 – 2004. (62,116)
4 4. Веб сайтлар: www.wday.ru
Waiting