353

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 08-10-2020
  • Read count 337
  • Date of publication 04-09-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages40-41
Tags
English

The article describes the results of the introduction of the yacon on morphological properties, yield and chemical composition of the plant in the enrichment of food with biologically active substances.

Tags
Name of reference
1 1. Багаутдиновa Р.И., Федосеева Г.П., Рымарь В.П. Рост, развитие и накопление углеводов у Polymnia Sonchifolia Poepp. et Endl в условиях интродукции на Среднем Урале // Новые и нетрадиционные растения и перспективы их использования: III-Международ. симпозиума 21-25 июня 1999. – М.: Пущино, Т. 2. – С. 26-28.
2 2. Кононков П.Ф., Гинс М.С., Гинс В.К., Сидорова Н.В., Чекмарев П.А., Мельник Л.С. Интродукция якона в России. – М.: ФГНУ “Росинформагротех”, 2011. 140 С.
3 3. Tsukihashi T., Yoshida T., Miyamoto M., Suzuki N. Studies on the cultivation of yacon / I. Influence of different planting densities on the tuber yield // Japanese Journal of Farm Work Research. – 1989. – Vol. 24. - № 1. – Р. 32-38.
4 4. Tsukihashi T., Komatsuzaki M., Yoshida T., Miyamoto M., Suzuki N. Studies on the cultivation of yacon / II. Influence of different planting densities on the tuber yield // Japanese Journal of Farm Work Research. – 1990. – Vol. 25. - № 1. – Р. 38-47
Waiting