According to the results of the experiments presented in the article, in grain (15.2 c / ha) 1991.1 kg / ha, in hay (32.2 c / ha) 1032.3 kg / ha, total - 3023.4 kg / ha feed units and 443 were shown that 8 kg / ha and 89.8 contain 533.6 kg / ha of protein.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Azizov K.. | қ.х.ф.ф.д. | Маккажўхори селекцияси ва уруғчилиги ИТС |
2 | Urunbayeva G.. | доцент, қ.х.ф.н. | ТошДАУ Андижон филиали |
3 | Ashurov Q.. | ассистент | ТошДАУ Андижон филиали |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Абдуллаев М., Назаров М. Кузги буғдой илдиз тизимининг ривожланишига кўчатлар сони ва ўғитлар меъёрининг таъсири. “Ўзбекистон Республикаси қ./х.да сув ва ресурс тежовчи агротехнологиялар, Тошкент, 2008, 273-275 б. |
2 | 2. Азимов Х.У. Агротехника кукурузы на орошаемых землях. Ташкент, 1976, с. 118-125. |
3 | 3. Березовский В.П., Сорокин Н. “Ўн икки далани ташкил этганда алмашлаб экишда ем-хашак экинларининг тупроқ унумдорлигига ва пахта ҳосилига таъсири”.Тошкент, 1979 й. 10-30 бет. |