246

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system12-10-2020
  • Read count224
  • Date of publication10-11-2019
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages69-70
Tags
English

The article discusses ways to reduce energy consumption by influencing the energy efficiency and cost of fruit juices using electrotechnological methods in the production of fruits.
 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Radjabov A.. т.ф.д., профессор ТИҚХММИ
2 Ibragimov M.. т.ф.н., доцент ТИҚХММИ
3 Eshpolatov N.. ассистент ТИҚХММИ
Name of reference
1 1. Самсонова А.Н., Ушева В.Б. Фруктовые и овощные соки. Техника и технология. – М.: Агропромиздат. 1990. – 286 с.
2 2. Флауменбаум Б.Л., Бычков А.А., Груз И.С., Зилбер З.Я. Производство фруктовых соков. Кишинев. – 1958.-63 с.
3 3. Раджабов А. Теоретические основы электрообработки плодов и винограда перед сушкой. Сб. трудов ТИИИМСХ: Электромеханизация производства сухофруктов и кишмиша. – Ташкент. 1984. Вып. 134. С.20-30.
Waiting