139

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 05-11-2020
  • Read count 121
  • Date of publication 04-11-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages43-44
Tags
Русский

The article provides scientific substantiation of theoretical and methodological aspects of the formation of food industry enterprises to improve production efficiency and competitiveness.

Tags
Author name position Name of organisation
1 Turebekov A.. таянч докторанти ЎзФА Қорақалпоғистон бўлими
Name of reference
1 1. Акромов Э.А. Анализ финансового состояния предприятия. Учебное пособие. ТГЭУ. 2000.
2 2. Абдукаримов И.Т. Молиявий ҳисоботни ўқиш ва таҳлил қилиш йўллари. - Т.: “Иқтисодиёт ва ҳуқуқ дунёси”, 1999.
3 3. Нигмаджанов У.Х. Экономическая теория. Учебник. Под редакцией проф. М.Р. Расулева. IQTISOD - МОЛИЯ. 2010 г.
4 4. Стратегическое управление: регион, город, предприятие / Под ред. Д. С. Львова, А. Г. Гранберга, А. П. Егоршина. Экономика. 2005.
Waiting