В этой статье описываются влияние пищевой ценности на производство молока у голштинских коров и лучшие способы выращивания пищевых культур.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Isroilov S.. | Talaba | ToshDAU |
2 | Dosmuhammedova M.. | Q.X.F.D | ToshDAU |
3 | Shakirov Q.J. | Q.X.F.D | ToshDAU |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1.Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2017 йил 7 февралдаги “Ўзбекистон Республикасини янада ривожлантириш бўйича Харакатпар стратегияси тўгрисида”ги ПФ-4947-сонли Фармони. Ўзбекистон Республикаси қонун ҳужжатлари тўплами. 2017 й., 6-сон, 70-модда |
2 | 2.Акмальханов Ш.А. Биологические и зоотехнические основы ведения молочного скотоводства в Узбекистане. - Ташкент: «Меҳнат», 1993. 160 с. |
3 | 3.Абдалниязов Б. Ўзбекистонда қизил чўл зотини такомиллаштириш тадбирлари. // “Зооветеринария”, №8, 2010. -Б.23 |
4 | 4.Аширов М.И. Научные основы и практические приёмы совершенствования племенных и продуктивных качеств черно-пестрого скота в условиях жаркого климата Автореф. дисс.док. с.х. наук. - Ташкент, 1994, 50 с. |
5 | 5.Барабанщиков Н.В. Влияние породы на продуктивность и качество молока. // «Молочное и мясное скотоводсво», 1990, №5, -С. 43-44 |
6 | 6.Досмухамедова М.Х., Носиров УН. Сигирларнинг сути тилида. // «Зооветеринария», 2008, № 3, -Б. 30-31 |
7 | 7.Носиров УН., Досмухамедова М.Х., Атабаева Х.Н. Чорвачиликда ихтисослашган фермер хўжаликлари ва қишлоқ хўжалик корхоналарида озуқа базасини мустаҳкамлаш ва молларни озуқалар билан таъминлаш чора-тадбирлари бўйича технология. - Тошкент, 2008. 158 6. |