467

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 29-06-2021
  • Read count 467
  • Date of publication 08-07-2018
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages17-18
Tags
Русский

В этой статье описываются влияние пищевой ценности на производство молока у голштинских коров и лучшие способы выращивания пищевых культур.

Author name position Name of organisation
1 Isroilov S.. Talaba ToshDAU
2 Dosmuhammedova M.. Q.X.F.D ToshDAU
3 Shakirov Q.J. Q.X.F.D ToshDAU
Name of reference
1 1.Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2017 йил 7 февралдаги “Ўзбекистон Республикасини янада ривожлантириш бўйича Харакатпар стратегияси тўгрисида”ги ПФ-4947-сонли Фармони. Ўзбекистон Республикаси қонун ҳужжатлари тўплами. 2017 й., 6-сон, 70-модда
2 2.Акмальханов Ш.А. Биологические и зоотехнические основы ведения молочного скотоводства в Узбекистане. - Ташкент: «Меҳнат», 1993. 160 с.
3 3.Абдалниязов Б. Ўзбекистонда қизил чўл зотини такомиллаштириш тадбирлари. // “Зооветеринария”, №8, 2010. -Б.23
4 4.Аширов М.И. Научные основы и практические приёмы совершенствования племенных и продуктивных качеств черно-пестрого скота в условиях жаркого климата Автореф. дисс.док. с.х. наук. - Ташкент, 1994, 50 с.
5 5.Барабанщиков Н.В. Влияние породы на продуктивность и качество молока. // «Молочное и мясное скотоводсво», 1990, №5, -С. 43-44
6 6.Досмухамедова М.Х., Носиров УН. Сигирларнинг сути тилида. // «Зооветеринария», 2008, № 3, -Б. 30-31
7 7.Носиров УН., Досмухамедова М.Х., Атабаева Х.Н. Чорвачиликда ихтисослашган фермер хўжаликлари ва қишлоқ хўжалик корхоналарида озуқа базасини мустаҳкамлаш ва молларни озуқалар билан таъминлаш чора-тадбирлари бўйича технология. - Тошкент, 2008. 158 6.
Waiting