This article is about studying the milk productivity of cows in various farms. Natural cow's milk is an indispensable saturated product. The task of farmers is to increase the milk production of cows.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Boybulov B.. | директор, қ.х.ф.н., катта илмий ходим | Чорвачилик ва паррандачилик илмий-тадқиқот институти Қашқадарё филиали |
2 | Nosirov B.. | доцент, қ.х.ф.н. | ТошДАУ |
3 | Ashirov B.. | илмий бўлим бошлиғи, қ.х.ф.д. | ТошДАУ |
4 | Ergashev Q.. | магистри | ТошДАУ |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Атбашьян А.А. Выведение Бушуевской молочной породы скота. Ташкент: Фан, 1968,223с. |
2 | 2. Мустафоев А.М. Некоторые хозяйственно-биологические признаки Бушуевского скота и его совершенствование. Автореф.дис.канд.с-х.наук. Душанбе, 1974. |
3 | 3. Рузский С.А. Оценка и отбор крупного рогатого скота по молочной продуктивности. //Племенное дело в скотовдстве. М. Колос. 1967. |