272

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system28-11-2019
  • Read count253
  • Date of publication26-03-2018
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages48-52
Tags
Русский

Использование местного сырья поможет улучшить реологические свойства 
теста,  улучшить  пищевую  и  биологическую  ценность  хлеба  и  хлебобулочных 
изделий  путем  создания  сосудов  и  технологий  для  производства  новых  сортов 
хлеба  и  хлебобулочных  изделий,  высокого  содержания  белка  и  жира  в 
трансплантате пшеницы. 

Tags
English

he use of  local raw materials will help  to  improve  the rheological properties of 
the  dough,  improve  nutritional  and  biological  value  of  bread  and  bakery  products  by 
creating  receptacles  and  technology  for  the  production  of  new  varieties  of  bread  and 
bakery products, the high content of proteins and fat in the wheat moth. 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Qanoatov X.. NamQI
2 Abdullayeva B.T. NamMTI
3 Soliyeva R.. NamMTI
Name of reference
1 Vasiev M.G., Vasieva M.A., Mirzaev J.D. Non, makaron va qandolat maxsulotlari ishlab chiqarishda qo’llaniladigan xom ashyo va materiallar. –Toshkent: «Mexnat». – 2012. –192 b.
2 Begeulov M.Sh. Rastionalizastiya pitaniya cheloveka putem rasshireniya assortimenta xlebobulochnыx izdeliy. //Xlebopechenie Rossii. –2002. –№ 2. –S.24-25
3 Dubstov G.G. Proizvodstvo nastionalnыx xlebnыx izdeliy. –M.: Agropromizdat. – 1991. 141 s.
Waiting