323

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 29-11-2019
  • Read count 301
  • Date of publication 09-09-2019
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages115-116
Tags
English

This article gives information on the chemical composition of bull meat that has differences in genetic origin. There was a significant inter-group difference in the composition of meat in terms of water, protein, and fat.

Tags
Author name position Name of organisation
1 Mamatov X.. мустақил изланувчи СамВМИ
2 Kaxarov A.. қ.х.ф.д., профессор СамВМИ
Name of reference
1 Адушинов Д.С., Устимов Е.М. Мясная продуктивность чорно-пестро –голштинского молодняка // Зоотехния. – Москва, 2002. – №4. – С. 21-22.
2 Бельков Г.И., Папин В.А. Пути совершенствования симментальского скота и повышение его мясной продуктивности. – Оренбург: изд. Оренбургского государственного аграрного университета, 2012. – №2. –С. 126-129.
3 Буравов В. и др. Потенциал мясной продуктивности симменталского скота, разводимого на южном Урале // Молочное и мясное скотоводство. – 2011. – №1. – С. 18-19.
Waiting