This article gives information on the chemical composition of bull meat that has differences in genetic origin. There was a significant inter-group difference in the composition of meat in terms of water, protein, and fat.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Mamatov X.. | мустақил изланувчи | СамВМИ |
2 | Kaxarov A.. | қ.х.ф.д., профессор | СамВМИ |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | Адушинов Д.С., Устимов Е.М. Мясная продуктивность чорно-пестро –голштинского молодняка // Зоотехния. – Москва, 2002. – №4. – С. 21-22. |
2 | Бельков Г.И., Папин В.А. Пути совершенствования симментальского скота и повышение его мясной продуктивности. – Оренбург: изд. Оренбургского государственного аграрного университета, 2012. – №2. –С. 126-129. |
3 | Буравов В. и др. Потенциал мясной продуктивности симменталского скота, разводимого на южном Урале // Молочное и мясное скотоводство. – 2011. – №1. – С. 18-19. |