482

Мақолада товуқ гўштининг кимёвий таркибини товарлар кимёси нуқтаи назаридан ўрганиш ҳамда бу борадаги айрим муаммолар, уларни ҳал қилиш йўллари хақида фикр юритилган.

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 11-12-2019
  • Read count 444
  • Date of publication 07-09-2018
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages31-33
Русский

В статье обсуждаются вопросы изучения химического состава куриного мяса c точки зрения химии товаров, некоторые проблемы данного процесса и пути их решения

Name of reference
1 1.Evaluayion of centran food additives and contaminants: 33-th report of the Joint FAO WHO Expert Committee of Food Additives. Geneva: WHO, 1989 – 64 p. 2.Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингридиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2. – С.8 3.Нечаев А.П., Траунбенберг С.Е., Кочеткова А.А., Колпакова В.В., Бутов Н.С., Кобелева И.Б. Пищевая химия.- СПб.: Гиорд, 2004.- 640 с. 4.Nоrmamatov R., Otamurodov K., Ahmedjanova F., Maqsudov T. Tovarshunoslik. – T.: Mehnat, 2004.- B.519. 5.Намозов А. Истеъмолчилар манфаатлари йўлида четдан сифатсиз товарларни кириб келишига чек қўйиш борасидаги божхона тизими ходимларининг фаолиятлари. Божхона органлари учун малакали ходимлар тайёрлаш муаммолари. 2003 1 ноябрдаги Республика илмий-амалий конференция материаллари.- Т., 2003. 56-58 б. 6.Kabulov B.D., Zilyaliyeva S.V., Ruzimuradov O.N. Kinetik and structural features of the modification of silisa ssorbents for HPLC Polyacrilonitrile. Russian Journal of physical Chemistry vol. 76. №9, 2002. p. 1512-1514. 7. Kabulov B.D., Rashidova S.Sh., Shakarova D.Sh. Bionanocompositional chitosan-silisa sorbents for luO’uid chromatography J. of chromatography (B) V. 800, 2004. P. 49-53.
Waiting